maandag 23 maart 2009

daglenzen of maandlenzen ?

Daglenzen zijn de meest populaire zachte contactlenzen die tegenwoordig gedragen worden. Dat is omdat zij de veiligste en makkelijkste soort contactlens zijn. Daglenzen zijn makkelijker te reinigen en verzorgen zonder lenzenvloeistof, alsmede dat deze lenzen elke dag weggegooid kunnen worden. Handig dus voor de meeste mensen die contactlenzen willen dragen.

Dagelijks zachte contactlenzen dragen zijn gemaakt van hydrofiel of "water met" polymeer plastic materialen die flexibel zijn en als gel. Afhankelijk van hoeveel water dat ze bevatten en hoe dik ze zijn, kunnen ze eigenlijk voelen als een druppel water op je vinger. Deze daglenzen kunnen veel zuurstof doorlaten naar het hoornvlies, bieden veel comfort en zijn eenvoudig aan te passen. Ze kunnen ook worden gedragen voor een langere periode van tijd en zijn tevens leverbaar in verschillende kleuren, ook wel kleurlenzen genoemd.

Enkele nadelen omvatten een kortere levensduur, een onvermogen om een visie problemen te corrigeren, en een gebrek aan duurzaamheid. Een heel gezond en spannende optie voor dragers achte contactlenzen is geplande vervanging van zachte contactlenzen. Deze lenzen hoef je eigenlijk alleen maar in te doen en op zijn tijd te reinigen en te ontsmetten. Je doet ze dan in de avond uit en de volgende dag weer . Vervang ze dan 1 keer per maand of per 2 weken of zelfs elke dag, in dit geval hoef je nooit te reinigen of te ontsmetten. Daglenzen zijn veruit de meest handige, aangezien er vrijwel geen verzorging nodig is en ze zijn de veiligste omdat je nooit vuile of besmette contactlenzen draagt.

Daglenzen zijn een beetje duurder, maar zijn de beste optie voor veel patiƫnten. Zorg ervoor dat u naar uw opticien gaat wanneer u problemen of vragen over oogzorg hebt.

4 opmerkingen:

  1. daglenzen , gratis daglenzen, online daglenzen, daglenzen online, daglenzen kopen, kopen daglenzen, daglenzen bestellen, bestellen , daglens , gratis daglens, online daglens, daglens online, daglens kopen, kopen daglens, daglens bestellen, bestellen daglens, dag lenzen , gratis dag lenzen, online dag lenzen, dag lenzen online, dag lenzen kopen, kopen dag lenzen, dag lenzen bestellen, bestellen dag lenzen

    http://www.onlinecontactlenses.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het is zeker de beste optie! ook prima geschikt om te gebruiken bij het sporten en voor op vakantie. Daglenzen zijn speciaal ontwikkeld voor de mensen met een druk en actief leven.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het is zeker de beste optie! ook prima geschikt om te gebruiken bij het sporten en voor op vakantie. Daglenzen zijn speciaal ontwikkeld voor de mensen met een druk en actief leven.

    BeantwoordenVerwijderen